Mitt råd til de som sliter er: Få din egne helbreder!

Be en klarsynt om å veilede deg, slik at du er i stand til å ta imot hjelp fra den andre siden.

Jeg mener at alle burde ha sin egen klarsynt, på samme måte som vi har egen lege/frisør/tannlege. Et medium er hjelp til selvhjelp, og åpner for at vi kan kommunisere telepatisk med den andre siden. Vi er hele tiden omgitt av et “hjelpemannskap” fra det hinsidige. Alle har en skytsånd, en skytsengel og et utall hjelpere.

Jeg fikk hjelp i 2014 av sjamanen Torbjørn Joki fra Tana. Han er dessverre død nå. Jeg har fått fjernhealing av klarsynte Elisabeth Gimsøy. Hun er fra Nord-Norge, men bor i København. Hun er flink. Jeg anbefaler henne. Jeg har også fått uvurderlig hjelp fra medium Jon Andor Beck på Bjerka, og klarsynte Signe i Korgen.

Klarsynt/medium/healer/helbreder er ikke en beskyttet yrkestittel. Det kan derfor være vanskelig å finne fram i havet av klarsynte. Når de reklamerer for å være spåkone og leser i tarotkort, kan det være vanskelig å ta det seriøst, og man blir redd for at man tar kontakt med en kvakksalver.

Det er lurt å snakke med folk om de vet av noen, og kanskje selv har erfart å få hjelp av en helbreder. Ofte er de beste personer de som ikke “flagger” sine evner i media. Men ved hjelp av jungeltelegrafen kan du finne fram til dem. Det er ihvertfall min erfaring. Prisen for å få hjelp varierer fra kr. 500,- til 2.000,- Jeg går til en klarsynt ca. to ganger i året.

Illustrasjon fra boka: “Madamens nær-døden-opplevelse”